gikas

Ines och mina aktiviteter

Publicerad 2013-08-04 11:55:09 i Allmänt

Med tanke på Ines korta ben och mitt skadade så avstod vi från att hänga med på det de andra gjorde i stugan. I stället plockade vi blåbär i närheten, gjorde loppis-utflykter och hälsade på i den fina getgården. Vi hade hur kul som helst.

I efterhand fick vi veta (av en mötande bilist) att vi varit mycket nära att få se en björn som gick över vägen ganska nära stugan och det hade ju varit superhäftigt att få se den. Fast när jag tänker efter så borde det även betyda att den inte varit så långt ifrån mig och Ines när vi plockade blåbären och det känns ju lite mindre trevligt. Fast som hon surrade hela tiden valde djuret säkert att hålla sig på behörigt avstånd från oss.

I vildmarken

Publicerad 2013-08-04 11:27:46 i Allmänt

Vår helg i stugan hade inte kunnat bli bättre. Mamma drog upp sitt livs största abborre, bär fanns det i massor och en trevlig surströmmings-skiva på lördagskvällen blev grädde på moset.

Vart ska vi?

Publicerad 2013-08-04 11:13:46 i Allmänt

Mamma & pappa hade inte en aning om vart vi skulle ta dem på lördagsmorgonen när vi drog iväg Västerut. (Nils och André tog egen bil så de visse heller inte om att brorsan var med på noterna). Hamnade så småningom i Ånge där vi gjorde en liten sightseeing och bl a kikade på vår gamla sommarstuga i Ensillre och centrum där vi bodde ett par år då pappa var chef för bankkontoret där.

Så småningom hamnade vi i Jämtland och där utanför stugan väntade Nils och André med lunch på grillen. Surprise!

Tanken var att vi skulle ägna oss åt något som min kära familj uppskattar mycket: bärplockning och fiske. Något som visade sig bli väldigt lyckat.

Golfproffsen in action

Publicerad 2013-08-04 10:58:10 i Allmänt

Äntligen kom de, moffa's! Starkt efterlängtade. Den här gången hade vi planerat in en del aktiviteter som vi skulle överraska dem med, första planen var minigolf. I Bergafjärdens camping har man byggt upp en bana som liknar vanliga golfbanor i miniatyr så det var kul att få ta med "proffsen" dit. Upp till bevis.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela