gikas

Lurad av solskenet

Publicerad 2009-04-18 17:54:37 i Allmänt


Möttes av strålande solsken från sovrumsfönstret i morse och tänkte att det skulle bli härligt med en promenad efter lunch. Men man kände sig allt lite blåst i dubbel bemärkelse, för det var inte alls så varmt och skönt som man hade föreställt sig, kalla vindar smet in både här och där under kläderna. I lä var det däremot betydligt varmare så vi satt en stund på altanen vid husväggen och tittade på tjejena som hoppade hopprep. Vi vuxna provade också och då fick man snabbt upp värmen....och flåset, puh vad jobbigt det var!

Sen fick vi "storfrämmen" från Skellefteå - min faster & "farbror" skulle hänga med mor, far & bror hem till Stockholm så de tog en välbehövlig paus från bilåkandet hos oss. Det är så sällan vi ses sedan mina mor- och farföräldrar gick bort så det var riktigt roligt att få träffa dem en stund i alla fall. (Kom snart igen... :-)  

Nu blir det snart middag a la Nisse. Vad vet jag inte för han ville ha helt fria händer, men det är nog inte en alltför djärv gissning att tallriken kommer att innehålla en bit från en älg i alla fall. Härligt att få sätta sig vid dukat bord. 

PS. Visst är väl brorsan lite lik Idol-Danny ändå...?  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela