gikas

Ines börjar på dagis

Publicerad 2009-08-19 22:42:03 i Allmänt

I dag har vi haft första inskolningsdagen på föräldrakooperativet Mac & Mulle där Ines ska vara på dagarna nu när mamma ska ge sig ut och söka jobb på allvar. Eftersom jag är arbetslös fr o m nästa månad så kommer hon att slippa heltid, utan går bara mellan 9-14 tisd-torsd. En lagom mjukstart för oss båda kan man säga.

Ines verkade taggad och ville gärna gå själv till sitt nya dagis, tur att det inte var så långt.

När vi kom fram stegade hon in utan betänkligheter och kollade runt, inte det minsta blyg. Det var riktigt fint inrett på dagiset och eftersom jag haft Ella på kooperativet tidigare så kände jag direkt att vi kommer att trivas där. Jättegullig personal också och Lena, som ska skola in Ines, känner vi sen förr så det känns tryggt och bra.

Ines hade hela lokalen för sig själv under tiden vi var där (de andra var ute) så hon gick nöjt omkring och kollade överallt medan vi pratade med Lena. Det här kommer inte att bli några problem, kände vi......(fast man vet aldrig, det kan ju vända snabbt eller komma bakslag senare). Ines är varken speciellt mammig eller pappig och jag tror att det underlättar att hon är van vid många olika famnar här hemma.
 
I morgon ska vi vara med på samlingen kl 9 och stanna i två timmar. Då får vi träffa alla de andra barnen också så det ska bli kul att se hur hon reagerar då.
   

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela