gikas

Kvällstur med båten

Publicerad 2009-08-04 01:56:23 i Allmänt

Efter allt bilåkande idag så var det skönt att ta en kvällstur med båten. Fick sällskap av grannarna, Andreás pojkvän Alex och Fridas kompis Jennifer. Slängde ihop en pastasallad och tog med ett gäng chorizo-korvar till engångsgrillen och sen iväg.


Alla var så hungriga att vi la till redan vid Tjuvholmens brygga för att grilla och äta middag.

Sedan drog vi vidare ut efter Alnö´s kust mot Vindhem. Massor av fina hus och stugor att kolla på - och sukta efter - på den ön. Tänkte först vända hemåt när vi nådde Vindhem, men bestämde oss för fika i Bänkåsviken så då ankrade vi där också. Josefine hade med sig en fantastiskt god kaka till kaffet. 

Andréa´s pojkvän imponerade stort då han hoppade i och simmade säkert 100m till land och sen tillbaka i det rätt så kalla vattnet.

Alex fick kämpa ganska rejält för att klara det även fast det verkade så nära länd, så man förstår att folk faktiskt drunknar varje år då de blivit övermodiga och tror sig kunna klara mer än de egentligen kan. Det är en helt annan sak att simma långt i en uppvärmd pool. 

Väl hemma så skålade vi in Nils semester med ett halvt glas vin. Det ska bli sååå underbart att få umgås lite mer med varandra nu än vad vi har kunnat göra på sistone. Puss älskling och välkommen i ledighetskommitten!

(Fast känner jag Nils rätt så ser han nog till att ha jobb ändå - jobb som har med båtar att göra :-)   
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela