gikas

Magnus Bäcklund, ny idol

Publicerad 2009-08-07 18:19:21 i Allmänt

Har inte varit så imponerad av den killen när jag sett honom på tv, men jäklar vad bra han är live! Vi åkte in till stan igår där han uppträdde i Drakbåtsfestivalens stora tält. Vi missade precis hans Tom Jones-uppträdande men bordsgrannarna (som suttit där längre än oss) var mäkta imponerade.

Kl 22 klev Magnus upp på scenen igen tillsammans med Kammarorkestern, några musikelever och en kör och körde några av Freddy Mercury´s bästa Queen-låtar. Jag blev verkligen överraskad - vilken röst han har karln! Skulle platsa i vilken musikal som helst. Hela arrangemanget, med orkester och kör var grymt bra.

I dag har vi varit ute med båten, men hade lite otur för det låg ett tätt dimbälte omkring oss som inte riktigt ville släppa fram solen ordentligt, men bitvis var det riktigt fint.  

Väl tillbaka i båthamnen fick vi se något ovanligt - en sköldpadda som simmade omkring bland båtarna. Någon måste ha tröttnat på sitt husdjur och släppt ut den stackaren. Vi hittade en intresserad som kunde tänka sig att ta sig an "Skalman", men han var inte lätt att fånga så stammisarna där i hamnen skulle hålla utkik och försöka håva in den när rätt tillfälle gavs. Enligt dem hade den tydligen klarat sig mer än en månad så det verkade inte superakut att rädda den.
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig inför kvällen. Då ska vi ta med oss barnen in till stan och lyssna på Irländsk folkmusik och ett partyband som kör covers. Tror att det blir bärsele (och hörlurar) till Ines för det lär ju knappast gå att ta sig fram med barnvagn i vimlet.      

Dimman är som bortblåst nu så det lär bli en riktigt fin kväll :-)   

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela