gikas

Mera kräftor

Publicerad 2009-08-21 14:29:30 i Allmänt


I kväll blir det kräftor igen, fast på hemmaplan den här gången. Eftersom många fått förhinder så blir det en fest av lite mindre kaliber, men det blir säkert trevligt ändå. Eftersom man knappast blir mätt bara på kräftor som ska vi ordna lite tilltugg också - det får bli en tur till affären eftersom kylskåpet gapar tomt....

Ines fick vara själv på dagis idag. När jag gick efter samlingen så verkade hon inte alls bekymrad så det kändes inte särskilt jobbigt att lämna henne. Fick rapport senare att hon hade haft jättekul och inte alls varit orolig, så det var ju skönt att höra. Nu när det gick så bra så kom jag överrens med personalen att prova att lämna henne enligt schemat redan på tisdag och funkar det lika bra då så kan man säga att inskolningen är avklarad. 

Ella, som varit hos sin pappa en vecka, följde med och hämtade Ines och Ines reaktion när hon fick komma till Ella gjorde mig alldeles rörd. Hon slog småarmarna runt halsen på sin storasyster och kramade henne hårt jättelänge - de hade verkligen saknat varandra. Älskade barn!    

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-08-21 15:51:17

ojoj! dom kräftorna såg inte helt fel ut.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela