gikas

Bidde ingen gran

Publicerad 2009-12-13 01:02:03 i Allmänt

Egentligen var planen att vi skulle köpa en gran idag. Nils satte t o m på takräcket för det ändamålet innan vi åkte till Birsta (kom iväg lite sent). Först skulle några julklappar inhandlas, sen blev vi hungriga och hamnade på Ikea-resturangen, sen blev det fler julklappar.....och sen stängde hela området. Vi blev utan gran den här gången. Fast det är ju ingen panik än med hela två veckor kvar till jul. Jag kan bara känna att jag vill ha den på plats ganska god tid innan, inte bara för stämningens skull utan även för att den ska hinna stå ett tag. Efter nyår vill jag helst "jula ut" ganska snart för då är man så less på allt glitter och alla tomtar eftersom affärerna börjar skylta med sånt redan i september nu för tiden. 

Snart klar med alla klappar nu, högen med alla paketen växer stadigt. Nu gäller det att hindra Ines från att öppna dem i förtid. Sa att det var tomtens paket och då blev hon jätterädd - trodde han skulle komma och hämta dem direkt. Tror inte att hon blir lika kompis med tomten som hon var i fjol då han fick ta henne i famnen direkt utan protester. 

Efter shoppingen åkte vi en sväng till Annika L och Thomas i Granloholm för en pratstund och en kopp kaffe. Alldeles för sällan man hälsar på någon spontant - fram för mera sånt! Välkomna hem till oss alla vänner, vi gillar att få besök :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela