gikas

Nog med snö nu

Publicerad 2009-12-28 21:49:15 i Allmänt

En dag kom vi nästan inte in (eller ut) genom dörren p g a allt snöande. Nils körde snöslungan igår och gjorde riktigt snyggt ute, men i morse var det nästan lika mycket igen. En annan nackdel med vädret är att hans far sköter snöröjning på vissa områden i stan på vintern och när det kommer såna här mängder på kort tid så måste oftast Nils rycka in och hjälpa till för att han ska hinna med allt. Det brukar innebära att drivorna här hemma blir kvar i stället eftersom jag inte klarar att skotta så mycket själv. Tur att man har några fler här hemma som kan göra en insats såna gånger (trots vissa protester). 

Nils var till Birsta tidigare idag och köpte reservdelar till bilen så då passade jag på att be honom köpa hem en hylla från Ikea (Expedit) så vi får ordning på alla Ines leksaker. Vi hann precis fixa ihop den innan han fick åka iväg och köra snötraktorn. Ines hjälpte gärna till i monteringen. 


Tittut, nu har jag skruvat klart farsan!

Vi har inte pratat ett dugg om nyårsafton som ju faktiskt är ganska nära förestående. Vad ska man hitta på då? Några kompisar ringde och undrade så då föreslog jag ett knytis-partaj hemma hos oss. Det känns enklast att vara här eftersom det bara är vi som har småbarn som ska sova ganska tidigt. Nu måste vi bara kolla om det finns fler intresserade som inte har hunnit bestämma något annat ännu.  
  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela