gikas

Slappardag

Publicerad 2009-12-28 02:04:14 i Allmänt

Vaknade med världens huvudvärk, lite bakis kanske, men det mesta kom från stelheten i nacken. Säkert för att jag dansade som ett tok igår, men det var det värt i så fall. Sov rätt länge så jag hann inte mer än kliva upp så var Stockholmarna redo för avfärd hemåt och skulle vinkas av för den här gången. Pontus blir dock kvar till efter nyår för han är ändå ledig från skolan och vill hinna umgås med alla gamla kompisar.

En Alvedon botade värken, men tröttheten bestod under dagen så vi tog det bara lugnt och har i huvudsak tillbringat dagen framför tvn. Såg bl a "På andra sidan häcken" som var riktigt charmig och kul även för oss vuxna. När Ines lagt sig för kvällen så passade de stora barnen henne så vi kunde smita iväg till Emma och Johan på kaffe och en pratstund.

Nu sitter vi som vanligt uppe och ugglar alldeles för sent, men strunt samma eftersom vi båda är lediga i morgon. Det är skönt att få ha Nils hemma några dagar eftersom han har sin frivecka nu. Det är inte varje år han är ledig mellan jul och nyår så nu hoppas jag vi kan hitta på något kul tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela