gikas

Granen på plats

Publicerad 2009-12-19 22:05:38 i Allmänt

Var lite orolig att granen skulle vara barrlös när vi öppnade transportnätet eftersom vi glömt bort att sätta den i vatten de dagar den stått i garaget. 


Tack och lov satt barren kvar så Ines och jag kunde hänga upp julgransljusen och några kulor idag då Nils var på jobbet. Jättekul tyckte lill-bruttan som hade sönder tre bollar och fick en att försvinna helt. Fast lite svinn får man räkna med varje år. Alla kulorna hamnade på samma ställe, men det var finast så tyckte Ines.

Just nu är granen ganska sparsmakad på utsmyckningar, men de andra barnen ska få göra slut-stylingen när de kommer och då gissar jag att den blir mer åt det pråliga hållet, men så ska det vara säger dom...Kalle Anka liksom.

Pappa är förkyld just nu men känner han sig hysat pigg i morgon så kommer dom då, mina föräldrar, min bror och den utflyttade sonen. Nu gäller det att ordna sovplatser åt alla, gissar att Andréa:s pojkvän också kommer hit under julen och då blir vi 11 personer som ska sova här och minst 12 som ska fira jul här eftersom Nils mamma också kommer. Det är hur mysigt som helst att vi blir många...men trångt, fast finns det hjärterum så finns det stjärterum heter det ju.   

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela