gikas

En dag på stranden

Publicerad 2009-06-28 23:33:37 i Allmänt

Helt otroligt vad mycket packning det blir när man ska iväg till stranden med (nästan) hela familjen. Matsäck/fika, dryck, solskyddsmedel, reservkläder, handdukar, blöjor, napp, leksaker, solstol, vagn, parasoll, glasspengar, kamera, solbrillor....ändå känns det alltid som att man har glömt något tycker jag. Det tar sin lilla tid att komma iväg, men som tur är har vi ju inte så långt att åka. 

Den förutbestämda samlingsplatsen för kompisgänget såna här soliga dagar ligger i utkanten av Bergafjärdens camping. Vi har en liten sand-plätt som vi ocuperar varje år. Enligt Annika är det bara en enda gång de fått lägga sig på en annan plats för att det varit upptaget av andra, men då var inte vi med.  
 
Glass och lite bra läsning är ett måste på stranden. Ines såg ut som en riktig cooling i sina fina solbrillor.

Hon är noga med att inte få sand mellan tårna så än så länge sitter hon still på handduken, men det lär ju gå över ganska snart. I vattnet var hon lika mycket badkruka som sin mor så det var bara pappa och stortjejerna som doppade sig idag. Vi blev lite förvånade eftersom hon älskar allt i vattenväg hemma. Det kanske var den där läbbiga sanden..? 

En som mer än gärna badade var Lindas hund Caspian, ingen rädsla för blöta tassar där inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela