gikas

Hästskit och söta fötter

Publicerad 2009-06-20 15:42:53 i Allmänt

Kock är i alla fall inget yrke för mig, jag skulle nog helt enkel stressa ihjäl mig. Idag fick jag mitt dumma nöt för mig att jag skulle baka limpor mitt i matlagniningen. Jag stekte, hackade, kokade, rörde om och knådade på samma gång kan man säga, phu vilket kaos det blev. Fast det gick! Limporna har jag inte smakat, men de ser i alla fall helt ätbara ut.

Jag och Ines följde också med Ella till stallet en vända för att hon skulle mocka åt lånehästen.

Ines blev mäkta imponerad av alla "jätte-vovvar". Hon kallar hästarna för vovvar, men har rätt läte när man frågar hur de låter.

Snacka om idyll på hästgården! Hur vackert som helst, röda gammeldags hus med vita knutar, utsikt ner över dalen, hästhagar och grönska. Rena rama drömmen att få bo så där även om man inte är någon hästmänniska precis. Dessvärre hotas idyllen av den nya E4:a vägen som kommer ganska nära inpå den här gården. Man lider med dem som bor där.

Ines är nog den av oss som är mest "bakis" efter gårdagens festligheter, vaknade vanlig tid men har varit smågnällig och trött hela förmiddagen. Lill-vännen slocknade i vagnen efter hästbesöket och då kunde jag inte låta bli att fotografera de här söta små:

(Avskyr fötter i normala fall, men under stl 33 är de ju bra gulliga ändå, eller hur?) 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela