gikas

Skolavslutning i dagarna 3

Publicerad 2009-06-10 09:35:32 i Allmänt

Fick kliva upp tidigt idag för att "våga" Andréa:s hår inför avsutningen idag. Hon har bestämt sig för att lämna Mediainriktningen för gott och byta till det mer renodlade samhällsprogrammet på Hedbergska skolan till hösten. Det kräver lite extra pluggande i vissa ämnen som de andra redan läst, men det tycker hon att det är värt eftersom hon inte alls intresserar sig för media längre.

Jackan kommer från Åhléns och klänningen från H&M
(Älskade raring, jag vet att du inte gillade bilden, men jag kunde inte låta bli för du blev ju så himla fin - inte bara i håret) 

Trist för eleverna att vädret inte är något vidare, gråmulet och regnet hänger i luften. Tycker mest synd om de som tar studenten i morgon, ifall vädergubbarna har rätt, för i så fall kommer det att bli blött...inte bara i studenternas strupar.

Vi har avslutningar tre dagar på raken för på fredag får Ella sommarlov. Rektorn på Solede skola brukar alltid associera skolans namn till det vackra vädret i sitt sommartal, men i år så är risken stor att vi inte ser röken av någon sol där heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela