gikas

Strawberry Daiquiri & backhoppning

Publicerad 2009-06-20 15:11:23 i Allmänt

I Galtström var det inte lika mycket folk som det brukar när midsommarstången restes, men Ella hittade sina kompisar och gjorde ett par danser runt stången, åt glass och jagade förrymda kaniner så de hade nog lika kul som vanligt. Ines försökte hänga med i deras aktiviteter så gott det gick.  


Ines är ingen van glassätare än så då kan det se ut så här när man får smaka:

KAAALLLT - men ganska gott ändå....

När vi kom hem hade Nils precis vaknat efter nattskiftet och vi hann inte mer än att göra oss klara så var det dags att åka till Åsa & Johan på midsommarfest. Vi bjöds på en somrig Strawberry Daiquiri som välkomsdrink och den var fantastiskt smarrig, jordgubbarna och spriten gav en kickstart på en trevlig kväll i glada vänners lag. Vi fortsatte med buffén och åt och drack tills vi sprack. 

För att skaka ner maten och göra av med åtminstone några av de kalorier vi proppat i oss, slog Johan på Nintendo Wii Fitness. De som kände sig manade fick tävla i rockring, boxning och backhoppning. Jag garvade hysteriskt åt grabbarnas stelt vickande höfter i rockringen....men skrattar bäst som skrattar sist.....åkte på knockout i boxningen och rullade utför backen som en snöboll i backhoppningen. Här plockar Nils rockringar.

Undrar om Boklöv hoppade i klänning någon gång? I mitt fall var det nog bra för då hade jag i alla fall någon form av fallskärm. Backhoppare måste vara galna!

Magnus hade en skön stil just innan "take off"

Tjejsnack med Annika, Marlene och Åsa

Ines somnade ett tag efter vällingflaskan, men vaknade igen och vägrade somna om. I stället vandrade hon från famn till famn och blev road av alla kul typer. Hon är inte direkt blyg vår dotter, blev alldeles kär i Marlene och hennes vackra hår. När hon sjöng en otroligt söt (och lång) vaggvisa för de minsta trodde man ju att de skulle slockna, men icke.

När klockan närmade sig midnatt och storasyster Ella hade tacklat av mer än Ines så insåg jag att hon inte skulle komma till ro utan sin egen säng så det var bara att vackert traska hemåt. Lämnade gänget sjungandes tvåstämmiga sommarvisor i köket, vackert värre. 

(Ines höll sig vaken i vagnen hela vägen hem, men slocknade direkt när jag bäddat ner henne i sängen)  
   

     

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela