gikas

Carina ur slag

Publicerad 2009-06-22 21:56:01 i Allmänt

Soligt och ganska varmt - äntligen känns det somrigt på riktigt. Jag och Ines fick besök av grannen Katarina och hennes lilla Jacob som bor några hus bort så det blev utefika på altanen. Perfekt att kunna vara ute när Nils sover efter nattskiften, även om han sover hårt så känner man alltid ett visst ansvar att hålla ljudnivån nere. Hur lätt är det med en 1 1/2-åring i högform?!

När Nils vaknat så åkte vi till Granloholm och köpte en till nästan likadan bilstol som den vi har, fast begagnad. Bara tyget som skiljer lite. Hittade den på Blocket för 950:-, vilket var rätt bra med tanke på att en ny går på närmare 3000:-. Vi kände att det skulle vara praktiskt att ha en i varje bil så nu slipper vi böka med att flytta över bilstolen.  

Från Granloholm till Ortvikens båthamn. Träsnipan Carina´s backslag var "ur slag" så Nils kände sig manad att ta reda på felet så vi kan göra årets första tur nu när vädret börjar se lovande ut. På med mekarkläderna bara.

Jag hade räknat med att kunna sitta i solen och titta på båtarna under tiden, men naturligtvis kom det en regnskur och kalla vindar så det var bara att sätta sig inomhus efter ett tag. Man kan se molnen torna upp sig i bakgrunden på bilden. Carinas mast syns precis till höger om mitt huvud. Lite onödigt med masten eftersom det sällan eller aldrig blir någon segling, men Nils pappa tycker att det är bra med en sån möjlighet om motorn skulle lägga av. Fast fick jag och Nils bestämma så skulle den plockas bort för då kommer vi in under broarna i Selångersån och kan lägga till mitt i stan. Det vore inte helt fel, särskilt under Gatufestdagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela