gikas

Grova sopor

Publicerad 2009-10-03 22:22:46 i Allmänt

Lite morgontrötta efter vår tu-man-hand-dejt på stan kvällen innan. Jag och Nils har inte haft speciellt mycket egentid på sistone så vi tyckte att det var dags att hitta på något tillsammas utan barn. Vi gick först på Pub Bischop och tog en öl i biblioteket. Där satt några parallell-klassisar från grundskolan som vi pratade gamla minnen med och senare dök Anette G och hennes syster upp. De gjorde oss sällskap när vi fortsatte till restaurang Oscar, jättetrevliga tjejer båda två. 

En trög start men sen kom vi igång ordentligt och lastade ett helt släp fullt med grovsopor som Nils sen åkte och slängde. Ändå är det ganska mycket kvar så jag skulle tro att vi får göra minst en vända till innan det blir någon "ordning på torpet". Grymt skönt att bli av med alltihop så att vi får chansen att skapa den ordning och reda som i alla fall jag drömmer om, var sak på sin plats så man slipper leta så fort man behöver en sak. Det gäller ju att fixa smart förvaring när man har så begränsat utrymme i förråd och garage. Det finns massor kvar att göra innan vi når dit, men att slänga skräp och annat som man inte längre behöver är ju helt klart ett steg i rätt riktning. 

Efter middagen gjorde vi nästa ryck och flyttade in Ines säng och alla hennes saker i nya lekrummet. Äntligen! Ines blev jätteglad och protesterade för ovanlighets skull när hon skulle lägga sig, hon ville hellre kolla in sitt nya rum ordentligt. Ska bli spännande att se om hon sover hela natten och ifall hon vaknar tidigt och vill upp och leka. 

I morgon ska jag sätta upp gardiner och piffa lite till i Ines rum, men först har jag klädvisning mellan 12-15 i Ortvikens båthamn. Alla är välkomna.

   

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela