gikas

Grekisk afton

Publicerad 2010-08-25 15:45:30 i Allmänt

När vi såg att det stod ett anslag på hotellet om Grekisk afton så kändes det som en självklarhet att anmäla sitt intresse. Det var buffé och uppträdande för bara 2,10 euro per person och jag måste säga att man fick mycket för pengarna. Eller vad sägs om det här:


Det fanns hur mycket som helst att välja mellan och det var inte utan att man fick lite beslutsångest med vetskapen att man omöjligt skulle orka smaka på allt.

Det var en kvinna i 55-60 års åldern som spelade och sjöng under måltiden. Även om hammondorgeln och låtarna var lite i töntigaste laget så hade hon en fantastiskt vacker röst och sjöng mycket på franska så jag blev nyfiken på hennes levnadshistoria. Efter showen såg jag till att få veta lite mer....

Dansgruppen visade typiska grekiska folkdanser och alla som ville fick prova den mest välkända - Zorba. Vi ville.

Hittills under veckan hade det gått ganska bra med Ines så långt borta, men när en massa söta småtjejer i färgglada klänningar (ni skymtar några av dem på scenen) dansade och lekte framför oss så kom det en tår i ögonvrån av saknad efter min egen lilla skrutta. Hon skulle säkert ha hakat på de andra om hon varit med.  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela