gikas

After work med julstämning

Publicerad 2010-12-02 00:06:33 i Allmänt

Nyss hemkommen efter vår supermysiga after work med pralintillverkning i julig anda. Först åt vi pizza från Bite Line tillsammans innan vi körde igång med chokladpysslet, mums.  

Jag hade tur och fick låna en sån här liten goding från Malin som just nu är föräldraledig.

Mätta i magen så satte vi igång med pralinerna. Hittade riktigt enkla och bra recept på Tasteline.se. Som det här med krossade Mariannegodisar, grädde, mörk och vit choklad. Dom blev kanske inte så vackra, men galet goda!  


  
Elisabet hade med sig färskt stenugnsbakat tunnbröd från Stöde som vi fick köpa med oss hem. 
 
I väntan på att de olika sorterna skulle stelna så tittade vi på utsikten mot Casinot, pratade och njöt av gott vin och julmusik.
  


När smeten stelnat lite var det dags att rulla bollar och självklart provsmaka sorterna. Mina favoriter var chilitryffeln och Xante´bollarna som tjejerna håller på med här:  


Eftersom vi ska jobba i morgon så blev det ett ganska tidigt avslut, men jag tror alla var riktigt nöjda och glada efter kvällen aktivitet. För min del blev det bussen hem fast jag hade tur och fick hämtning sista biten av min snälle sambo eftersom det var rätt kallt att promenera.  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela