gikas

God morgon

Publicerad 2010-01-18 10:02:17 i Allmänt

Jag älskar morgnar som denna!

Ines ropade som vanligt "- Maaaammma!" från sin säng. Hon har fortfarande inte provat att klättra ur sin spjälsäng utan ropar på oss i stället, först ganska lågt sedan högre och högre om vi inte hör henne...ungefär som en stegrande väckarklocka. Hon gör ofta likadant på nätterna när hon vaknar, inget gråt utan bara rop efter mamma eller pappa, det låter ganska kul.  

När man plockat upp henne vill hon gärna gosa en stund i våran säng innan välling-magen börjar kurra. Då åker nappen ut och det är dags att kliva upp och fixa en flaska "lelle". Den vill hon gärna dricka upp i famnen. När vällingen är slut gör vi frukost, läser tidningen, tittar på tv4 nyhetsmorgon och skojar med varandra, Ines brukar vara på ett strålande humör och de smittar så klart av sig på mig även om man känner sig lite morgonseg ibland. "- God morgon mamma!" 
    
Det blir svårt att kunna ha det så här när jag börjar jobba, för då ska vi upp så tidigt varje morgon med risk för tidsbrist och stress. Därför passar jag på att verkligen njuta, morgnar som denna kan snart vara ett minne blott.  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela