gikas

Nyårsfirande

Publicerad 2010-01-03 01:46:31 i Allmänt


Tända marschaller välkomnade gästerna sex timmar före tolvslaget. Vi körde knytis så alla bidrog med div gott till buffén, det var kallskuret, paj, tjälknöl, sallad, snittar och annat smått och gott. Till efterrätt gjorde vi kaffe med After Eight, grädde och Tirimasu-glass.
 
Ines orkade vara med ända till nio-tiden men sen sov hon sött trots partyljud och smällare. Efter maten körde vi några rundor av PS2-spelet Buzz Music Quizz där det gällde att ha koll på låtar och artister.   

Tiden går fort när man har roligt, så plötsligt var det dags att smälla korkarna av champagnen och önska varandra gott nytt år - 2010 hade tagit sin början.

Vi hade totalt missat att köpa raketer, men Annika hade hittat en förpackning långt inne i hennes garderob och den verkade inte ha sitt passerat "bäst-före-datum"...jo, kanske den ena för den small inte alls. 
 
Efter tolvslaget fick vi mer främmande, först Stefan och senare Pontus och hans kompis Robban som ville sjunga Sing Star med oss. Festen slutade tidigt...på morgonen....bara några timmar innan Ines slog upp sina blå och ville börja det nya året med att leka med oss. Behöver jag tala om att vi tog en tupplur alla tre mitt på nyårsdagen, missade både nyårskonserten och backhoppningen. Ivanhoe skippade vi frivilligt för han är ju så korkad och väljer fel tjej varenda år.  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela