gikas

Norsk karaoke

Publicerad 2010-06-05 14:01:10 i Allmänt

I går kväll hade dagisföräldrarna och fröknarna på Mac & Mulle sommarfest i Nolby hockey´s klubbhus på Löta. Den här gången var det inte barntillåtet så kidsen fick vackert stanna hemma. Välkomstbålen och den italienska buffén var otroliga - fantastiskt gott! 

Mätta och glada kände vi oss tävlingssugna och delades upp i lag för en runda Norsk karaoke. Reglerna är såna att en i laget får höra musik i lurar och ska nynna eller lalla melodin så att resten av gänget kan gissa vilken låt som spelas. Anna var först ut.

Det verkar betydligt lättare än vad det är att komma på låten, för när man nynnar och inte hör sig själv så låter det inte riktigt som man föreställer sig. Vi skrattade så vi grät åt vissa deltagare. 

Sedan gjorde vi en annan musiktävling som gick ut på att lagen skulle sätta samman 5 låtar som skulle finnas tillgängliga på Spotify. De skulle vara svårgissade för motståndarlaget då man kunde få poäng genom att knäcka artist, låt och land. Klarade de inget av det så fick egna laget hela 3 poäng. Det blev mycket jämt, men vi vann på sista poängen. 

Det blev mycket kul musik spelad under kvällen, tänk vad bra med Spotify där alla lätt kan hitta sina favoriter.

Kul att vara tillbaka i lokalen där man tillbringade många timmar under tiden då sonen spelade knatte-hockey. Nu har den renoverats så det var riktigt ljust och fint där inne. På väggen hängde en tröja vars ägare säkert inspirerat många små hockey-grabbar och tjejer genom åren.  
  
Jättekul kväll, extra tack till festfixaren Håkan och Sara H som lagat all den goda maten! 


  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela