gikas

- Han måste vara "peddo" mamma!

Publicerad 2010-05-05 20:36:56 i Allmänt

I går ringde Ella mig på jobbet och berättade ivrigt något tämligen chockerande, nämligen att hennes idrottslärare sedan 2-3 veckor tillbaka bl a hade visat snuskiga bilder på mobilen, pratat om bögar och frågat en av flickorna om hon visste vad en "avsugning" är. - Han måste vara "peddo" mamma...så vi gick till fröken och berättade och nu är han avskedad! (Det märktes på rösten att hon var ganska skärrad av det som hänt)

Ja, han är definitivt pedofil! Vilken idiot, vilket sällsynt dåligt omdöme av en vuxen man i beroendeställning att göra något sådant mot 11-12-åriga småtjejer!!! Såna som han förstör så oerhört mycket, tryggheten rubbas för de drabbade barnen och de vettiga män som så väl behövs i skolan blir svåra att rekrytera p g a ett fåtal rötägg. Tragiskt!

Tack vare tjejernas rådiga agerande blev i alla fall mannen inte bara av med sitt jobb och fick en polisanmälan på sig, de har förmodligen även räddat flera andra barn från att utsättas för samma sak. Även om det han gjort kanske är tillräckligt för ett åtal så har han ju definitivt fått myndigheternas ögon på sig och förhoppningsvis får svårt att bli anställd på andra skolor.  

Ella och hennes kompisar är helt klart stora hjältar i dramat, jag är såå stolt över dem - Girlpower!
  

  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela