gikas

Egon allvarligt sjuk

Publicerad 2010-10-07 20:54:21 i Allmänt

Idag var jag och Egon på återbesök hos veterinären och fick både bra och dåliga nyheter. Analsäcksinflammationen hade gått tillbaka så efter en sista rensning och spolning så kan man i alla fall säga att det problemet är avhjälpt. Däremot hade hans levervärden gått upp ytterligare så nu blir han satt på special-diet och medicin i väntan på ytterligare provresultat. I bästa fall kan han klara sig många år till med särskild kost, i sämsta fall......ja ni vet (vill inte tänka på det).  

Som tur var så gillade han sitt nya special-käk så då kanske han inte kommer att sakna alla andra godsaker som han måste avstå från och med nu. Det verkar ligga en enorm tillfredsställelse hos vissa att få mata djur, så det kommer att bli jobbigt att få omgivningen att förstå att han är sjuk när det inte syns. En korvbit kan förkorta hans liv om vi har otur.
  

Kommentarer

Postat av: KisseGirl

Publicerad 2010-10-09 21:40:19

Usch vad jobbigt att han är sjuk, håller tummarna att ni hittar en lösning som gör att han klarar ett par år till men måste fråga: Visst äter han medicin mot epilepsi? en av anledningarna till att vi valt att inte sätta in medicin på macken (våran hund) var just den ökade risken för följd sjukdommar pga medicineringen, tänkte bara om det kanske det nått sånt som spökat in för Egon åxå?!



sen har jag en udda fråga åxå: använder Inez ögonlapp för sitt skelande? jag har nämligen två askar ögonlappar för flickor (jätte gulligt motiv på de) här hemma men i lite större stl. tror det är typ 7 år och då kanske på tok för stora men tänkte de kanske gjorde mer nytta hos er än hos oss iaf utan skelande barn (lång historia varför vi har de hemma;)) Hör av dig om du är intresserade av de kan jag lämna de någon dag på väg till eller från jobbet , gratis of course :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela