gikas

Lördagsfix

Publicerad 2010-10-02 22:28:57 i Allmänt

En ledig dag med lite fix och trix. Eftersom Andréa försov sig och inte hann med bussen till jobbet i Birsta så lovade jag skjutsa dit henne trots att jag typ "slog näven i bordet" vid frukosten och sa åt familjen att idag skulle det minsann röjas hemma - BIG TIME! Det blev bara vissa som röjde....

Som befarat blev vi kvar i Birsta efter skjutsen, Ella, Ines och jag. Kom inte hem tomhänta heller. Två party-klänningar till mamma, 100:-/st på rea H&M (perfekt till Kos-resan). Kanske jag borde investera i ett par svarta pumps?

Ella fick svarta tights och Ines föll för den de här plaggen:

Jacka Kapp-Ahl, 149:-, jeans Gangstar. De här seriefigur-plaggen med "Happy smiles" budskap var som skapta för vår lilla glada tös. De fanns också på Kapp-Ahl.  


Medan vi shoppade höstblommor så fraktade Nils och Frida bort div skräp på gården och plockade undan studsmatta för säsongen. Den sistnämnda förvarar vi i en låda avsedd för utemöbelsdynor, men vad sjutton gör vi av alla möbler som ska vinterförvaras? Garaget är ju redan fullt. Balkongen kanske? Nåja, i morgon ska de väck och utekrukorna ska uppdateras med mer frosttåliga växter. Visste ni att om man är noga och vattnar sina ljung-växter regelbundet under hösten så står de sig fint under vintern också. Det sa i alla fall personalen på Plantagen när jag efterlyste lämpliga växter.  

Sa jag att Ines var en glad tös? Eh...inför middagen var hon raka motsatsen. Tror att hunger i kombination med begynnande 3-års trots var det som satte vårt tålamod på hårda prov. Lite mat kan dock vända situationen ganska snabbt.
 
Älgkalvsbiff med ugnsgrillade grönsaker och sötpotatis kan ju göra vem som helst glad på ett kick. Efter ett glas av det här kände sig mamma både avslappna och aaaaningen fnissig resterande lördag. Trevlig helg allihop! 

Kommentarer

Postat av: Nikita

Publicerad 2010-10-03 08:04:14

jo det har dem gjort .. gå in på mandel så till höger högt upp är de som en flik de står "barn" på då kmr du in till barnkläderna =)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela