gikas

Sa du nåt, matte..?

Publicerad 2011-03-19 17:58:44 i Allmänt

Jag och Ella bestämde redan i går att vi skulle göra Egon vårfin idag på förmiddagen. Det dröjde dock ända till lunch innan det blev av och fram till dess märktes det på hela hunden att han fattade vad som var i görningen. Han höll sig undan och låssades inte höra när jag ropade på honom. Gillar inte friseringen...alls. 

Det blev en del krigande, men nu är han äntligen av med sin långa, toviga päls till förmån för en betydligt kortare och mer slask-vänlig frisyr. När han är så där ovårdad brukar det dock behövas en omgång två dagen efter, för då har det krypit fram en massa långa strån som tidigare suttit fasttovade i pälsen. Annars ser han ut som värsta ruggugglan. 

Idag håller Nils på att lägga klinkers i tvättstugan och det blir toppenfint! Man börjar faktiskt kunna skönja slutresultatet. Han är verkligen värd en belöning för sitt slit så ikväll ska vi åka in till stan och äta något gott tillsammans med Ella, Frida och Ines. Känner för att klä upp mig lite så jag ska strax hoppa in i duschen....   

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela