gikas

Vårmässan

Publicerad 2012-05-06 19:44:05 i Allmänt

Egentligen hade jag inte tänkt gå, men för att fördriva tid medan Nils sov så åkte jag och Ines på Vårmässan. Vi kom precis lagom för att se modevisning och dansshow. Jag blev inte direkt imponerad av vare sig kläderna, modellerna eller dansarna men Ines gillade det hon såg och var på vippen att ställa sig upp på stolen och börja dansa själv. Go'gumman, känns som att vi måste ge henne chansen att få börja i danskola till hösten. Hon älskar verkligen allt som har med musik att göra och då rycker det i lill-kroppen.
Dansarna på scenen var från Danceworld och visst var det väl några rätt duktiga, men andra behövde verkligen öva mer på att leva sig in i dansen och le mer annars blir det tråkigt att se på. Hela mässan var faktiskt tråkig och besöksantalet lågt. Tror att risken finns att det inte blir något nästa år om de inte gör det betydligt bättre.

Det enda vi handlade var en klubba till Ines och en liten pipleksak till Egon (som han började busa med direkt). En stor ballong kom också med hem, men den fick vi gratis av en jag känner. Gissa vilket motiv Ines valde?

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela